• Email 24\7: contact@dakoid.com

  • Timp de lucru: Luni-Sâmbătă: 8:30 до 18:30

Exploatarea bandajelor noastre

Nu se recomandă luarea unei decizii finale cu privire la versiunea potrivită a corsetului. În aceste scopuri, ar trebui să contactați un specialist competent. Numai un medic calificat poate determina cu exactitate gradul de dezvoltare a patologiei și scopul utilizării corsetului. Numai medicul va putea:

- remediați problemele legate de nepricepere;

- corectează postura neuniformă;

- face spate drept;

- dezvolta coloanei vertebrale.

în plus, de la un specialist puteți obține o consultare detaliată cu privire la orice problemă. De exemplu, în ce situație se potrivește acest bandaj și dacă este necesar să se achiziționeze dispozitive suplimentare. Acțiunile independente pot duce la agravarea situației.

Pentru a purta centura aduce maximum de confort și beneficii, ar trebui să acordați atenție propriilor senzații care apar în timpul primei montări a bandajului. Purtați-l este recomandat pe un tricou subțire, realizat din țesături naturale. Această abordare va preveni iritarea și reacțiile nedorite din piele.

Curelele elastice prezente în configurație trebuie să se potrivească perfect corpului. Orice răsucire și strângere sunt anormale. Pentru a vă asigura că centura este purtată corect, trebuie să atingeți spatele unei suprafețe plane. Nu trebuie să o atingă complet. Cu utilizarea corectă a produsului, corsetul se îndoaie și arată similar cu fag "s".

Noutăți

Corset-bandaj LMV-21

Robie 1

Corset-bandaj LMVk-19

Robie 1

Corset-bandaj LMVb-25

Robie 1

Doriți să aflați mai multe despre beneficiile de corsete sau bandaje?

Am pregătit informații interesante și, cel mai important, utile!

Pentru a comanda, completați formularul

Accept condițiile acordului utilizatorului și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Detalii de contact

în Ucraina
Dnipro, st. Titova, 20

+38 068 655 1075

în România
Bd. Iuliu Maniu nr. 71, bl. 4, sc. 6, parter, ap. 236, sector 6, București

+40 31 425 0917
contact@dakoid.com